Opplysende MP3

På framsiden av spilleren finnes en helt ordinær skjerm. Ved første øyekast er baksiden prikk lik framsiden. Forskjellen på de to sidene synliggjøres først når det spilles musikk. Det vises da en equalizer på baksiden som er bygget opp av lysemitterende dioder (LED). Du kan selv velge om du vil halvere batterilevetiden ved å ha denne funksjonen aktivert.

Navnet Vandisori er valgt ut fra to koreanske ord. Vandi betyr lysende insekt, og sori betyr lyd. Ut ifra det faktum at Vandisori har utstyrt MP3-spilleren med hele 64 LEDs vil vi mene at navnet passer bra.

MP3-spilleren opptar ikke mer enn en skjortelomme med sine 83 x 52 x 13 millimeter. Med sitt eggformet design er det lite dessuten sannsynlig at den er i veien. Vekten er oppgitt til 62 gram inkludert batteri.

På sidene av spilleren finner man alt av knapper. Det er en egen knapp for lommelykten og en for å ta opp lyd fra FM-radioen. “Stop” og “hold” er selvfølgelig på plass. I tillegg finner vi ikke ett, men to kontrollhjul.

Det gode gamle hjulet fungerer ikke slik vi er vant med. MP3-spilleren har to hjul, et på hver side. På den ene siden av spilleren styres volum, og trykking på dette hjulet tolkes som play eller pause. På den andre siden fungerer hjulet som sangskifter. Ved å trykke på dette hjulet dukker hovedmenyen opp.

Lyden skal på sin side også være veldig bra. I4U, som jobber med nyheter innen elektronikk, har testet spilleren. De sier at lydnivået kan stilles opp til det gjør vondt i ørene, uten at headsettet vrenges.

Vandisori har utstyrt enheten med FM-radio, funksjon for stemmeopptak og en lommelykt. Aldri før har vi sett en MP3-spiller med innebygd lommelykt, men det kan jo være handy til tider. For å sitere Vandisori:

“En lommelykt kan bli brukt på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel finne ting på mørke plasser.”

Batterilevetiden er på 16 timer. Hvis du aktiverer equalizeren har du halvert denne til 8 timer. For å spare deg for å måtte skifte batterier støtt og stadig kan enhetens batteri lades ved hjelp av PCens USB-port. Denne porten brukes også til å overføre musikk fra PCen. Porten kan selvfølgelig gjerne være USB 2.0, som vil gi høyere overføringshastighet.

Når det gjelder lagringsplass har man valget mellom 128 eller 256 MB. MP3-spilleren støtter MP3-, WMA- og ASF-format. MP3 er det mest brukte formatet, men ved å bruke WMA sparer du plass, og kan lagre mer musikk.

Produktet er så langt kun tilgjengelig for distributører og forhandlere. En veiledende pris er derfor ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen