Oppgradert ultraportabel fra Lenovo

Med sine kvaliteter og særegne design har ThinkPad lenge hatt en spesiell posisjon i markedet, og selv om disse modellene i hovedsak er rettet mot bedrifter og profesjonelle brukere finnes det også privatpersoner som foretrekker litt mer avanserte og solide saker.

Om du hører til den delen av befolkningen er det greit å få med seg at Lenovo nå kommer med en oppgradering av sin 12-tommer ThinkPad X200. Den nye modellen går under betegnelsen X201 og i motsetning til de fleste av konkurrentene, som putter LV- og ULV-prosessorer (Low Voltage/Ultra Low Voltage) i sine mindre modeller, har Lenovo valgt å kjøre den nye prosessorlinja fra Intel (altså vanlige Core i7 og i5) i ThinkPad X201. I følge Lenovo selv gjør er derfor X201 for tiden verdens raskeste ultraportable PC.ThinkPad X201 kommer i flere utførelser: X201, den litt lettere og tynnere X201s, samt X201 Tablet (X201t) med kapasitiv touchskjerm. Batterilevetiden skal være opp mot 12 timer med et 9-cellers batteri.

De nye ThinkPad-modellene skal være i handelen fra mars måned. Som vanlig er det ikke snakk om de rimeligste av bærbare - veiledende pris starter på 11250 blanke kroner.

Kilde: Pressemelding, Lenovo

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen