Oppgradert til 40 MB

Sony Ericsson har vunnet test etter test med sine T610 og T630-modeller, men noe alle har klaget på er den svake minnekapasiteten. Med kun 2 MB minne risikerer man raskt å gå tom for plass når man både skal lagre bilder tatt med kameraet, spill og MMS-meldinger på telefonen.

Det er tydelig at denne kritikken har kommet Sony Ericsson for øre, for selskapet satser nå for fullt på minnekapasitet i sine nye modeller. K700 har for eksempel vært ventet å ha hele 32 MB med minne, og i dag kom nyheten om at den faktisk vil ha 40 MB ledig minne når den slippes.

Ingen telefon på markedet i dag kommer i nærheten av en så høy minnekapasitet, ihvertfall ikke foruten minnekort. Samsung sitter i dag på rekorden på dette området og har 9 MB internt minne i sine nyeste telefoner, og selv det kan i utgangspunktet beskrives som i meste laget.

Med 40 MB minnekapasitet vil man kunne lagre rett over 550 kamerabilder tatt i full VGA-oppløsning, eller 470 videoklipp. Dermed skulle lagringsplass være et ikke-problem, selv når man beregner plass til spill, bildemeldinger og annet man måtte ha lagret på telefonen.

Selv om kanskje ikke alle har behov for denne typen lagringskapasitet, er det ingen tvil om at K700-eiere vil føle det som befriende å nærmest kunne slippe å tenke på hvor mye minne de har tilgjengelig når de bruker telefonen. Kanskje en idé til inspirasjon for andre produsenter?

Oppdatert 10/6: Det viser seg nå at Sony Ericsson selv oppgir et minne på hele 41 MB på sine informasjonssider om K700.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen