Oppgraderer S100

Rett før jul lanserte Qtek sin PDA-telefon S100. Dette var den første Windows Mobile-modellen på det norske markedet som kunne by på et megapikselkamera.

I tillegg kunne smarttelefonen skilte med en bildeoppløsning på 1,23 megapiksler, prosessorhastighet på 100 MHz og en trykkfølsom TFT-skjerm med en oppløsning på 240 x 320 punkter.

Størrelsen på de to modellene er også identisk, med mål på 108 x 58 x 18.1 millimeter. Dermed er den fortsatt den minste lomme-PC-en på markedet. Flere detaljer omkring S100 kan du lese i vår tidligere artikkel om enheten.

Mens S100 har et internt minne på 64 MB, er S110 utstyrt med 128 MB. Ifølge WindowsMobile.no er det mangelen på tilstrekkelig minne som skal ha gitt eiere av S100 hodebry. Å jobbe med for eksempel store dokumenter og opp imot databaser bør nå bli lettere med dobbelt så mye minne under panseret.

Mangler fortsatt WLAN
Når det kommer til trådløs teknologi, har også S110 støtte for både blåtann og infrarød. Noe som imidlertid også kunne vært på sin plass er støtte for WLAN og EDGE. Dette har verken S100 eller dens etterfølger.

Den eneste synlige endringen skaperne har gjort mellom de to modellene, er fargen. Mens S100 er hvit, kommer S110 i gråsvart.

Forskjellene mellom S100 og S110 er altså ikke de helt store. De kan likevel bety mye hvis du er avhengig av en enhet som er i stand til å prosessere større mengder data på kort tid.

Det foreligger foreløpig ingen pris på S110. Det vi imidlertid vet, er at den forventes i salg 1 august.

Du finner flere bilder av Qteks S110 på nettsidene til WindowsMobile.no

(Kilde: Qtek, WindowsMobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen