Oppgraderer GPS-trening

Nokia Sports Tracker

Nokia Sports Tracker er et treningsprogram for mobiltelefonen din, og bruker GPS til å kartlegge data fra treningsøkten din.
Programmet fungerer på S60 v 3.1-telefoner. Det kreves at telefonen enten har innebygd GPS eller at du kobler til en ekstern GPS-mottaker.
Sports Tracker-tjenesten er foreløpig i betaversjon, og Nokia skal legge til flere funksjoner etterhvert.

Å lagre treningsprogrammer på mobiltelefonen er en fin måte å holde orden på treningen på, uten at du trenger å rote med penn, papir og andre saker som gjerne forsvinner.

Tidligere i år lanserte Nokia S60-programmet Nokia Sports Tracker, et gratisprogram som bruker GPS til å loggføre informasjon om kondisjonstreningen dine. Programmet kan for eksempel loggføre hastigheten, avstanden og tiden du bruker på joggeturen din.

Nå har Nokia oppgradert tjenesten, og lar deg lage en online profil, der du kan laste opp resultatene dine. For å sjekke hvordan du ligger an kan du enten logge på via mobilen eller en vanlig datamaskin.

I profilen din finner du kart over treningsløypene, der hastigheten på de forskjellige strekningene vises. Det er også støtte for å laste opp bilder du tar under treningsøkten. Disse bildene plasseres automatisk der du befant deg i løypen da bildet ble tatt.

Tjenesten er foreløpig på betastadiet, og Nokia skal legge til flere funksjoner etterhvert. Dersom du vil prøve programmet kan du registrere deg og laste det ned fra Nokias egne sider for Sports Tracker. Her etterspør produsenten også tips til ny funksjonalitet, dersom du har noen lure ideer på lur.

(Kilder: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen