appletv_to_topp

Oppgraderer Apple TV

SAN FRANCISCO (Hardware.no): Nå trenger du ikke lenger en datamaskin med iTunes for å synkronisere Apple TV-en din. Den nye Apple TV har støtte for videoutleie med HD-kvalitet og Dolby 5.1 Surround-lyd, og du kan få bilder fra både .Mac og Flickr rett til Apple TV-en din. Du kan også kjøpe musikk og laste ned podcasts uten å måtte gå via maskinen din.

Etter lanseringen av Leopard var undertegnede spesielt fornøyd med nye Front Row og konkluderte vel egentlig med at Apple TV var blitt overflødig. Steve Jobs gikk i dag langt i å innrømme at de hadde bommet med Apple TV og at dette ikke var det folk ville ha. Han trakk også frem et kobbel av andre produsenter av TV-produkter og konkluderte med at det var ennå ingen som hadde klart det. Deretter introduserte han Apple TV. "Take Two". Deres nye forsøk.

Gratis oppdatering

Den virkelig gode nyheten for de med en Apple TV i stua i dag er at alle endringene som i dag er gjort blir snart tilgjenglig som en gratis programvareoppdatering.

Steve Jobs ville også gjøre Apple TV mer tilgjengelig ved å senke prisen og gjorde så med 70 $ fra 299$ til 229$ (ca 360 NOK) på 40 GB-modellen. Denne prisendringen har ikke fulgt med over til den norske versjonen av Apple Store og prisen er fortsatt 2590 kroner (40 GB) og 3390 kroner (160 GB).

Den oppgraderte Apple TV er tilgjengelig fra og med i dag, naturlig nok, siden hardware-delen er akkurat det samme som tidligere.

Apple lanserte også støtte for filmkjøp med HD-støtte og filmutleie med både DVD- og HD-kvalitet. Dette er ennå ikke tilgjengelig i Norge, men Steve Jobs kunngjør at utleie-delen skal lanseres internasjonalt i løpet av året (mer om nye iTunes store-funksjoner kommer).

Det betyr da likevel at det ikke er særlig mye innhold for oss nordmenn å spille av i Apple TV, ettersom andre filformater enn de som er tilrettelagt iTunes-kodingen ennå ikke støttes.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen