Oppgrader din dekoder i dag

Med digitale TV-signaler har du mulighet å benytte deg av en elektronisk programguide (EPG). I denne guiden har du mulighet til å se hva som sendes på de forskjellige kanalene, når programmet starter og slutter. Guiden gir deg informasjon inntil en uke frem i tid.

Det er forskjell på hvordan denne informasjonen er tilgjengelig hos de forskjellige leverandørene, og ikke minst hvordan de grafisk ser ut. I dag kan du friske opp programguiden på din Canal Digital-dekoder. Oppgraderingen gjelder for kabelbrukere som har Sagem HD-dekoder 103.

Enkel prosess
For å starte prosessen med å få lastet inn den nye oppdateringen må du først slå av og på dekoderen. Når den har slått seg på igjen vil det komme opp en informasjonsplakat der du må godkjenne oppgraderingen. Den nye programvaren vil ta mellom 10 og 20 minutter å få lastet ned.

Det vil komme opp en informasjonsplakat når prosessen er ferdig. For å forsikre deg om at dekoderen har fått den nye versjonen av programvaren kan du gå inn i menyen på dekoderen. I menyen velger du ”Dekoderinnstillinger” og deretter velger du ”Teknisk informasjon”. Da skal det stå at dekoderen har programvareversjon 4.03b.Ny EPG
I oppgraderingen er det først og fremst EPG-en som har fått en overhalling. I motsetning til den tidligere utgaven har den nye nå mulighet for å vise deg programmer fra flere kanaler samtidig. Programboksene er plassert horisontalt, og over kan du lese av på tidslinjen når de forskjellige programmene starter og slutter.

Vil du heller benytte deg av den klassiske visning, kan du ved hjelp av å trykke på Hjerte-knappen få opp denne. Oppgraderingen har også forbedret stabiliteten på dekoderen. Også text-TV skal fungere raskere og mer stabilt.Opptakeren neste
Harddiskopptakeren har i denne omgang ikke fått noen programvareoppdatering, men ifølge Canal Digital står denne dekoderen nå først i køen. De håper å kunne sende ut en ny oppgradering så fort som mulig.

- Nå har vi sendt ut en ny oppdatering til ”HD-zapperen” i dag, og vi jobber med å få klar oppgraderingen til harddiskdekoderen også. Den står øverst på prioriteringslista, og oppgraderingen vil forhåpentligvis komme i løpet av nærmeste fremtid, forteller Jørgen Thaule i Canal Digital til Teknofil.Vi kommer til å følge opp utviklingen rundt ny programvare til PVR-dekoderen.

Hva synes du om den nye oppgraderingen? Diskuter i forumet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen