Oppfølgeren til P1i får GPS

Bloggsiden "The unifficial Sony Ericsson blog" har fått hendene sine på en produktvideo som viser det som skal være oppfølgeren til Sony Ericsson P1i. Nå avslører nettstedet noen av spesifikasjonene til nykommeren som foreløpig har fått kodenavnet "Paris". Samtidig lekker de enda et bilde av telefonen, som viser en speilblank fremside.

Ifølge bloggeren har "Paris" fått støtte for Wifi, slik at du kan koble mobilen til det trådløse nettverket ditt hjemme og surfe på bredbåndslinja. Videre har den fått innebygget GPS, noe vi ikke så langt har sett i spesielt mange telefoner fra produsenten. Telefonen byr også på et fem megapikslers kamera, om vi skal tro bloggeren.

Det er også kjent at telefonen skal ha menysystemet UIQ av nyeste versjon (3.3) under panseret.

Tynnere enn du tror

"Paris" skal være tynnere enn det du kanskje tror ut ifra bildet. Den måler nemlig bare mellom 1,6 og 1,7 centimeter over baken.

Fremsiden av telefonen er som nevnt speilblank, og ellers skal telefonens ytre i stor grad være laget av metall. På fremsiden av telefonen finner du en stor trykkskjerm, og skjult inne i telefonen ligger det et utskyvbart fullt tastatur i qwerty-format slik du er vant med fra PC-en.

Tastaturet skal være todelt, akkurat som hos forgjengeren P1i. Men nå har den ene delen av hver tast fått hvit farge og den andre siden sort farge.

Bloggerens "sendeplan"

Den uoffisielle Sony Ericsson-bloggen skriver at de vil lekke både bilder og spesifikasjoner. På onsdag i uken som kommer vil det dukke opp et bilde som viser tastaturet på mobilen. På fredag vil det dukke opp et bilde av telefonens bakside.

Bloggeren lover også at de kommende bildene er i bedre kvalitet enn de som hittil er publisert.

(Kilder: The unofficial Sony Ericsson Blog)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen