Oppdatert Shared Storage

Alternativ tekst mangler

Shared Storage II skal tilby en enkel nettverkslagring for opptil 20 brukere. Via EasyManage skal brukerne få et eget skrivebordsikon som gir tilgang til de delte ressursene.

Blant de litt mer spesielle egenskapene finner vi "Drag and Sort". Dette er en funksjon som sorterer filene dine etter hva slags filer det er. Man trekker helt enkelt filene bort til ikonet for "Drag and Sort", deretter slippes filene ned på ikonet. Filene blir deretter overført til Shared Storage II og lagt i sine respektive mapper.

Enheten er utstyrt med to harddisker for en total lagringskapasitet på 1 TB. Hvis det er ønskelig kan de to harddiskene settes opp i RAID1, for ekstra sikkerhet, men da reduseres kapasiteten til 500 GB. Det er også to USB-porter på enheten. Ved å bruke eksterne harddisker på disse kan enten øke kapasiteten på hovedenheten, eller sette opp dem opp slik at det blir tatt sikkerhetskopier av hovedenheten. Alternativt kan man koble til en USB-skriver.

Ellers noterer vi oss Gbit nettverk og 16 MB cache. Enheten måler 13,6 x 6,5 x 21,7 centimeter. Produktet støtter også streaming via uPnp AV og kan benyttes som et sentralt lager uten å være koplet til en PC eller et nettverk.

Veiledende pris er satt til snaue 900 USD. Hva prisen blir i Norge er så langt ikke kjent. Enheten skal være i salg fra juli, men vi har ikke funnet den i noen norske nettbutikker enda.

(Kilder: Seagate, Maxtor)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen