Oppdatert: Ny Microsoft musteknologi

Musen er for mange databrukere et utrolig viktig verktøy, og en komfortabel og effektiv mus betyr mye i en arbeidsdag foran PC-en. Nå lover Microsoft å bringe en ny revolusjonerende variant i løpet av høsten.

Farvel til laser
Teaserkampanjen startet i dag og oppgir bare datoen 9. september 2008, under slagordet "Say Goodbye To Laser". Det er med andre ord helt klart at utviklerne hos Microsoft har et konsept i ermet som de mener skal erstatte dagens optiske- og lasermus.

Foreløpig har ikke Microsoft gitt noe videre info, og heller ingen gravende journalister rundt omkring i verden har klart å spa opp mer informasjon om hva i allverden som er neste steg innen musverdenen.

Presenteres i Seattle
Det påståtte nye og revolusjonerende produktet eller teknologien skal avsløres på en pressekonferanse i Seattle den 9. september. Selv om ingen utenforstående vet noe foreløpig, så spekuleres det i at Microsoft kommer til å avsløre ny teknologi for musestyring, og ikke nødvendigvis helt nye produkter.

Dermed ser det ut som om musdesignet som vi kjenner det kommer til å bestå, mens at innmaten kommer til å sørge for økt presisjon og funksjonalitet.

Kanskje illustrasjonen kan gi noen hint? Klar, ferdig - spekulér!

Oppdatert:
Observante lesere av Teknofil.no og en rekke andre nettsider rundt om i verden, har plukket opp rykter og bilder av hva det er Microsoft skal lansere 9. september. Det nye muskonseptet har etter sigende fått navnet Blue Track, og skal som vi trodde i utgangspunktet forbedre både presisjon og navigasjon.

Om dette på noen som helst måte vil stå for en revolusjon gjenstår å se, men forvent en rekke nye modeller fra Microsoft i løpet av høsten, hvor mobilitet er ett av slagordene.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen