Oppdatert Noxon fra Terratec

Noxon iRadio er en nettverkspiller som streamer lydkilden over kablet eller trådløst nettverk. Lydkilden kan være en lydserver som du eller venner har satt opp, eller internettradiostasjoner fra nettet. Noxon iRadio leveres med Twonkyvision MusicServer, som skal kunne settes opp med både Mac, Linux og Windows.

Dette er det tredje året på rad at TerraTec slipper en Noxon-nettverksavspiller på begynnelsen av høsten. I fjor så vi Terratec Noxon 2, og året før TerraTec Noxon Audio.

Høstens modeller er ved første øyekast ganske lik Tivoli-radioene, med en rund høyttaler, betjeningsknapper og display på samme side. Det trådløse nettverket takler både 802.11g og 802.11b, og kan settes opp med WEP og WPA-kryptering. Diverse tilkoblingsmuligheter finnes på baksiden av enheten.

TerraTec oppgir at spilleren håndterer MP3 og WMA, noe som må sies å være ganske begrenset med hensyn til den mengden av musikkformater som finnes i dag. Radiodelen kobler seg opp mot vtuner.com med ca. 1500 nettradiokanaler pr. dags dato.

Noxon iRadio har en veiledende pris på 199€, noe som vil tilsvare ca. 1600,- norske kroner. Produktet skal være leveringsklart i løpet av uke 36.

(Kilde: Terratec)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen