Oppdatert kjøler for firekjerner

Asus lanserer nå en oppdatert utgave av selskapets Silent Knight-kjøler. Den nye utgaven, kalt Silent Knight II, er spesielt beregnet for bruk med firekjerners prosessorer, men kan nauturligvis også benyttes med andre prosessorer.

Kjøleren støtter da også det meste av nyere prosessorer. Av Intels prosessorer er Intel Core 2 Extreme-serien, Pentium D Dual-Core og Pentium 4-prosessorer på LGA775 støttet. Når det kommer til AMD finner vi støtte for AMDs sokkel AM2/940/939/754, Athlon, Athlon 64-FX og Sempron.

Med unntak av hvilke prosessorer som støttes, er ikke forskjellen mellom spesifikasjonene til de to kjølerne stor. Det eneste vi kan peke på er at Silent Knight II roterer med en hastighet på 2300 RPM +/- 10 %, mens tallet for den første utgaven er 2200 RPM.

Kjølerens 128 finner, 6 heatpipes og kjøleblokk er i 100 % kobber. Viften i kjøleren er på 9,2 cm i diameter og har fått montert et blått LED-lys på seg. Støynivået fra viften er lavt, med 25 desibel som oppgitt maksimumsnivå.

Dimensjonene for hele kjøleren er på 11,5 cm (lengde) x 14 cm (bredde) x 11 cm (høyde). Den veier inn på 610 gram.

Pris og tilgjengelighet for Asus Silent Knight II er i skrivende stund ikke kjent. Lillebroren Silent Knight selges imidlertid for rundt 500 kroner.

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen