Oppdatert Harmony

Alternativ tekst mangler

Den nye kontrollen skal være enklere å programmere, mer brukervennlig og rimelig priset. Blant de mer artige detaljene denne gangen finner vi en trykkfølsom skjerm.

Harmony 1000 kontrollerer alt ustyr som har en infrarød mottaker, dette være seg VCR-spillere, TV-er og andre apparater. Kontrollen benytter også RF-teknologi, og kan dermed styre enheter i andre rom.

Utseendet er på ingen måter neglisjert. Her er det børstet krom og svart pianolakk. Selve skjermstørrelsen er på 3,5 tommer.

Ett-klikks aktivitetskontroll

Konseptet her går ut på at man ved å bruke en trykkfølsom skjerm kan velge hvilke knapper som skal være tilgjengelige til en hver tid. Hver type aktivitet har sitt ikon, og ved å trykke på en av disse vil man få frem aktiviteten og aktuelle knapper for den aktiviteten.

Enheten har innebygde, oppladbare batterier. Ladestasjon er også inkludert. Ved full ladning skal enheten fungere omtrent i en uke.

Ellers har man med Harmony 1000 også muligheten til å laste ned styringsprofiler til mer enn 175000 produkter fra mer enn 5000 produsenter.

Veiledende pris i Norge er så langt ikke satt, for USA vil den være på 499,99 USD. Produktet vil komme i hyllene noe senere i høst. Den første nettbutikken har alt lagt produktet til i sine prislister, til snaue 3000 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen