Oppdatert budsjettsurround fra Logitech


Logitech X-540 er bygd over samme lest som X-530, som vi testet i fjor. X-530 imponerte oss med god lyd for pengene. X-540 er bygd på samme prinsipp, med doble høyttalerelementer ("Frequency Directed Dual Driver") i hver høyttaler.

Ytelsen på 7,4 W (RMS) per satellitt, 15,4 W (RMS) for senterhøyttaler og 25 W (RMS) for subwooferen er også det samme som for nevnte X-530. En forskjell er subwooferen, som på X-540 er innebygd. Samtidig har elementet i subwooferen krympet fra X-530s 5,5" til 5,25". Frekvensgangen for surroundsettene er likevel lik; 40 Hz til 20 kHz.

Salget av LCD-skjermer har tatt helt av siden sist Logitech lanserte et budsjett-surroundsett. Dette har Logitech tatt konsekvensen av, og senterhøyttaleren kan nå festes på LCD-skjermer så vel som på de "gamle" CRT-skjermene.

Nytt er også en oppmiksingfunksjon, slik at stereokilder kan spilles av som surround – dette har tidligere bare vært tilgjengelig på dyrere høyttalersett.

Systemet er allerede tilgjengelig, og veiledende pris ligger på 849 kroner. Prisguiden viser dog at den reelle utsalgsprisen i skrivende tidspunkt ligger på noe over 700 kroner.

(Kilde: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen