Oppdatering til Windows Server

Windows Server 2003 Service Pack 1 er allerede tilgjengelig fra Microsoft.com, og vil snart dukke opp på servere rundtom i verden. De to viktigste egenskapene er den innebygde brannmuren og en sikkerhetskonfigurasjonsveiviser.

Det alene kan spare mange tusen arbeidstimer, sa Jeff Price, seniordirektør for markedsføring av Windows Server. Han oppfordrer alle systemadministratorer til å laste ned denne oppdateringen. Den kommer virkelig til å gjøre livet dramatisk mye enklere fra et sikkerhetsperspektiv. Dette er virkelig det mest omfattende settet med sikkerhetsforbedringer vi har levert i en Service Pack for Windows Server.

En av egenskapene til Windows Server 2003 med Service Pack 1, er at systemet automatisk stenger de aller fleste porter frem til systemet har alle de nyeste oppdateringene. Mye av koden fra Windows Server 2003 SP1 vil bli brukt som grunnlag for startpunkt for utviklingen av Longhorn, som er neste generasjon av Windows-systemer for skrivebordet. Longhorn skal etter planen være ferdig en gang neste år.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen