Operatør for de steinrike

Det opprettes stadig flere nisjeoperatører i mobilmarkedet. For ikke lenge siden kunne vi fortelle om GAYmobile, en operatør for homofile dansker.

Nå er turen kommet til de rike amerikanerne. Mange har rett og slett så mye penger at de ikke vet hvor de skal gjøre av de. Det skal nå operatøren Voce hjelpe til med.

Det skal ikke mye til for å se at Voce kun er en operatør for de mest velstående medlemmer av den amerikanske befolkningen. Å opprette et abonnement koster nemlig hele $1500, eller knappe ti tusen kroner. For de som overlever innmeldingsavgiften, krever Voce en månedlig avgift på $500, eller omtrent 3300 kroner. Så hva får man igjen for prisen av en mobil utskeielse til 13000 kr?

Er du rik og ringer mye, kan svarene være mange. For det første blir du kvitt noen av pengene som fyller opp skuffer og skap. For det andre inkluderer månedsavgiften fri ringing og bruk av dataoverføringstjenester som mobilsurfing. Det mest spennende er likevel at du to ganger i året får tilsendt en splitter ny mobiltelefon av seneste merke og modell som finnes på markedet.

Voce skal i første omgang ha dekning i New York og Los Angeles, via mobilnettet til Cingular. Senere skal rikingene også kunne bruke Voce i mobilnettene til T-Mobile og Sprint.

(Kilder: MobileMag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen