Opera Widgets på Sony Ericsson

Versjon 3.3 av operativsystemet UIQ har Opera Mobile 9, med støtte for nær 1.000 Widgets.UIQ er operativsystemet som brukes på smartmobiler fra Sony Ericsson. Eksisterende og annonserte modeller har imidlertid en eldre versjon av OS-et, mens Motorola har nye 3.3 på sin Z10.

Ifølge Mobil.se skal Opera 9.0 være en del av den nye UIQ-plattformen, og gi mulighet for å kjøre de nær tusen ulike ”widgetene” som kan kjøres på den ordinære Operanettleseren for PC. Av andre forbedringer i UIQ 3.3 nevnes bedre zoomfunksjon i nettleseren og forbedret håndtering av SMS- og MMS-meldinger.

Widgets er små programmer som jobber som agenter og henter oppdatert informasjon hentet fra Internett. De mest populære tjenestene er værmelding og nyheter. Du velger selv hvilke kilder du ønsker oppdatert, og kan dermed se nyheter fra din lokalavis, været på valgte steder eller oppdateringer på favorittblogger uten at du behøver å søke etter informasjonen.

I tillegg til de nettbaserte Widget-ene finnes spill, oppslagsverk og en rekke andre småprogrammer du kan velge å slå av eller på.

Widgets finnes også for andre operativsystemer og i ulike former. Nokia har lagt til en tjeneste de kaller Widsets i sine nye mobiler, og dette virker på tilsvarende måte. Vil du prøve andre Widgets kan du laste ned Yahoo Og, som er gratis og virker på de aller fleste mobiltelefoner.

Dette programmet gir deg også e-post, kalender og nettbasert adressebok på standardmobiler.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen