Opera på Sony Ericsson P990

Opera har tidligere også levert nettlesere til Sony Ericssons smartmobiler, og P990 er den første smartmobilen som leveres med Opera integrert i en UIQ 3.0-løsning. Dette skriver Opera i en pressemelding.

 

- Operas popularitet på tidligere Sony Ericsson smartmobiler gjorde det til et naturlig valg for P990, sier Ulf Wretling i Sony Ericsson.

- Med Opera kan vi tilby P990-bruker den mest avanserte mobilsurfingen som er tilgjengelig, med alle de mulighetene Operas nettleser har, samt muligheten til å tilpasse siden både i portrett- og landskapsmodus.


Opera er på sin side også svært fornøyde. De tror at nettlesere blir viktigere på mobiltelefoner i fremtiden og at operatørene også begynner å få øynene opp for viktigheten av en god nettleser, ettersom de ser en sterk økning i bruken av dem.

- Operatører ser at flere og flere surfer på mobilen, sier Jon von Tetzchner i Opera i en pressemelding. Vi er fornøyde med å kunne fortsette å tilby den beste Internett-løsningen til produsentene og operatørene vi samarbeider med, sier han.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen