Opera på HTCs flaggskip

Mange har høye forventninger til den nye mobilen fra HTC som blir lansert i sommer, og desto høyere kan de bli nå som Opera har annonsert at HTC Touch Diamond kommer med en spesialtilpasset nettleser. Nettleseren fra Opera vil sørge for at nettsider blir vist på best mulig måte på HTC-mobilen.
 
Rask navigasjon
Blant hovedfunksjonene på HTC-versjonen av Opera Mobile 9.5, finner man forhåndsvisning av nettsider, zoomefunksjon, og mulighet til å navigere både vertikalt og horisontalt på telefonen. Nettleseren har også forbedret fanebasert visning og mulighet til å lagre innholdet på nettsider til senere. Dette skal være med på å gjøre navigasjonen enklere og raskere.
 
- Opera Mobile 9.5 på HTC Touch Diamond vil gi kundene den kraftigste nettleseren en mobiltelefon har hatt til nå, sier sjef for Opera Software Jon von Tetzchner i en pressemelding.
 
Bra år for mobilsurfing
I en den samme pressemeldingen sier toppsjefen for HTC Corporation, Peter Chou , at han tror stadig flere vil ta i bruk mobilen for å surfe på internett dette året.

- 2008 vil bli husket som det året da internett på mobilen ble lett å bruke, og HTC Touch Diamond kommer til å være en av drivkreftene bak denne utviklingen, sier Chou.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen