Opera Mini 5 klar for Android

Opera Mini er den mest brukte nettleseren på mobiltelefoner verden over. Den viktigste årsaken er at nettleseren kan kjøres på de aller fleste mobiltelefoner, og gir en god brukeropplevelse selv på de enkleste telefonene.

En annen grunn til at Opera Mini er blitt så populær, er at innholdet hentes via en proxy der sidene komprimeres for å gi best mulig utnyttelse av mobiltelefonen. I tillegg kuttes overflødige datamengder som både tar tid og koster penger å overføre.

Nesten som på PC
- Opera Mini har et enkelt og brukervennlig grensesnitt som gir en PC-lignende surfeopplevelse på mobiltelefonen. Noen populære funksjoner er hurtigvalg, fanesurfing, passordhåndterer og bokmerker. Nå som Opera Mini er optimalisert for Android, vil flere kunne få en PC-lignende surfeopplevelse på mobiltelefonen, skriver Opera i en pressemelding.

Last ned
Last ned Opera Mini direkte til Android-telefonen. Hvis du vil laste ned, går du til m.opera.com/next i Android-nettleseren eller søker etter Opera Mini 5 i Android Market. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til http://www.opera.com/mini/next/.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen