Opera klar i ny versjon

Alternativ tekst mangler

Det norske selskapet Opera Software er nå klar med nettleseren Opera 9.0. Den kan nå lastes ned gratis på over 25 språk for Windows, Mac og Linux - inkludert på norsk.

Blant nyhetene er støtte for små Widgets-programmer og BitTorrent-teknologi som gjør det enklere for brukere å dele filer. Den nye versjonen skal også være raskere og ha bedre støtte for webstandarder som HTML, CSS, Javascript og SVG, pluss teknologier som AJAX.

Du kan med den nye versjonen lagre arbeids-sesjoner slik at nettleseren husker hvor du surfet sist du brukte nettleseren.

Opera 9.0 har innebygde sikkerhetsfunksjoner som blant annet gir beskyttelse mot svindel på Internett (phishing) og blokkering av popup-vinduer.

Du kan laste ned nye skins hvis du ønsker å endre utseendet til Opera, og nettleseren har ellers gode muligheter når det gjelder å skreddersy utssendet etter brukerens behov.

Les mer om alle nyhetene i Opera 9.0 på nettsiden opera.com.

Last ned Opera 9 på nettsiden opera.com/download. Ønsker du en norsk versjon må du hake av for International i stedet for English. Du vil under installasjonen få et valg om å installere nettleseren på norsk.

(Kilde: Opera Software)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen