Opera Mini 7 klar for Android

Opera Mini 7 klar for Android

Den nye nettleseren er blitt enda raskere.

Opera Mini 7 for Android.
Opera Mini 7 for Android.

Den norskutviklede nettleseren Opera Mini 7 er nå klar i endelig versjon til Android. Nettleseren ble vist frem på Mobile World Congress i slutten av februar.

Opera Mini 7 er en lettere versjon av Operas nettleser, beregnet på enklere telefoner som ikke kan kjøre Opera Mobile-nettleseren. Blant nyhetene i versjon 7 er forbedret maskinvareaksellerasjon, slik at rulling og zooming skal flyte enda bedre enn tidligere.

En annen nyhet er du nå kan få få så mange Speed Dial-knapper som du vil, for å få raskere tilgang til de nettstedene du bruker mest. Speed Dial-valgene vises med en gang du har startet opp nettleseren, slik at du skal slippe å måtte lete i bokmerkemenyer for å finne de nettstedene du bruker mest.

Reduserer datamengden

Opera Mini 7 er tilsvarende teknologi for komprimering av data som tidligere versjoner. Det innebærer at nettsider blir komprimert på Operas servere før de sendes over nettet til mobiltelefonen, hvor dataene blir dekomprimert igjen. Med en reduksjon av datamengden på opptil 90 prosent, ifølge Opera Software, betyr dette både raskere nedlasting på trege forbindelser og lavere datakostnader.

Den nye nettleseren kan lastes ned fra Google Play (Android Market) eller fra m.opera.com.

Les også vår sniktitt på Google Chrome for Android.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen