Open Enterprise Server 2 er underveis

Alternativ tekst mangler

Novell har startet å klargjøre Open Enterprise Server 2 for lansering og jobber med en rekke partnere for å skape et skikkelig støtteapparat rundt neste versjon av det som etterhvert skal ta fullstendig over for NetWare-plattformen.

Noen av de kjente navnene på partnerlisten inkluderer CA, Commvault, McAfee, Symantec og Trend Micro. Disse kommer til å tilby teknisk support og/eller opplæring på Novells plattform.

En viktig oppgave for OES2 er å få konvert flere NetWare-kunder over på Linux-arkitektur samt skape ny kundemasse fordi systemet er spesielt bygget for miljøer der man har en miks av Windows og Linux.

OES2 kommer til å bli levert med virtualisering for ekstra fleksibilitet med tanke på eldre NetWare-applikasjoner. Videre sies Novell i sin pressemelding at applikasjonene skal kjøre minst like bra eller bedre på denne Linux-arkitekturen enn det den gjør på NetWare eller Windows.

Spesifikk lanseringsdato for Open Enterprise Server 2 er foreløpig ikke kjent, men den kommer i 2007. Dersom man oppgraderer til OES i løpet av 1. kvartal til neste år får man også et fem-dagers selvstudiumkurs gratis med tittelen "Integrating Novell Open Enterprise Server for Linux".

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen