Ønsker å overta Easytel

Ønsker å overta Easytel

Combitel skal allerede sommeren 2006 kontaktet Easytel med tanke på oppkjøp. Frierferden ble i første omgang avvist, men nå kan tiden være inne for bergenserne.

– Selskapets ansatte besitter en kompetanse som er attraktiv for oss. Vi har i flere uker forsøkt å få fatt i 10-15 nye medarbeidere, men arbeidsmarkedet er stramt og det er vanskelig å få tak folk, sier markedsdirektør Aleksander Helmersberg i Combitel til Mobilen.no.

Ikke plass til alle
Det er først og fremst innenfor kundeservice at Combitel trenger hjelp, og selskapet kan ikke garantere at det vil være plass til alle de Easytel-ansatte.

– Men vi vil garantert ha bruk for flere av dem. Dessuten er også kundene deres interessante for oss, konstaterer Helmersberg.

Misforståelse om Telenor
I en pressemelding sendt ut tidligere i dag går Combitel hardt ut og anklager Telenor for å tvinge Easytel-kundene over til seg.

– Vi baserer oss på det vi har lest i massemediene om at Telenor skal ha sendt ut SMS til alle Easytels kunder, forklarer Helmersberg.

– Telenor sier de har hentet inn tillatelse fra Post- og teletilsynet (PT) til å sende ut en slik melding, men de har ennå ikke benyttet seg av den. Hva er din kommentar til det?

– Det betyr i så fall at det fremdeles finnes en attraktiv kundemasse der ute som vi gjerne hjelper videre, svarer Helmersberg.

Er i kontakt
Combitel bekrefter å ha vært i kontakt med den konkursrammede konkurrenten så sent som i dag, men det er foreløpig for tidlig å si hva som kommer ut av samtalene.

Easytel antas å ha et sted mellom 1000 og 4000 kunder.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen