Online rollespill fra Nokia

Den anerkjente spillprodusenten Sega har laget et online rollespill til Nokias spillmodul N-Gage. Pocket Kingdom - Own The World er det desidert største spillet som noensinne er laget for en håndholdt enhet, og støtter tusenvis av spillere samtidig.

Spillet foregår i en fantasiverden som har fått navnet Ulgress, et rike som engang var fredelig, men som nå er preget av opprør og totalt kaos.

Man starter spillet med en helt samt et par hjelpere. Ved å spille i enspiller-modus bygger man sakte men sikkert opp en hær som kan bestå av alt fra flammesprutende drager til alver.

Etter hvert som hæren blir større og helten blir mer erfaren kan man logge seg på N-Gage Arena for å svinge sverdet mot andre spillere fra hele verden.

Underveis i spillet vil man også komme over forskjellige skatter og utstyr som kan komme godt med i en kampsituasjon, alt fra mer solide rustninger til skarpere sverd er elementer som kan bli avgjørende for resultatet på slagmarken. Til sammen kan man finne over 250 forskjellige hjelpemidler, våpen og lignende.

Pocket Kingdom - Own The World kommer på markedet i løpet av 2004.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen