Online hjernetrim

For det finnes en rekke spill på nettet som krever mer tankevirksomhet enn de utallige hjernedøde spillene. Fordelen er også at det eneste du trenger for å begynne å spille, er Shockwave (last ned gratis her) installert.

Les også: - Spill Super Mario online
- Sonic The Hedgehog online
- Spill vintersport online 

Crabble
Målet i onlinespillet Crabble er å beskytte krabbeeggene dine mot tidevannet, og mot ballene som kommer inn med det. For å fjerne disse ballene, må du skyte ut baller med lik farge som det ballene med tidevannet har.

Får du to eller flere like baller på rad, så forsvinner dem. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen, for dette spillet går på tid.Her kan du spille Crabble online

Speedy Shooter
Her gjelder det å legge en taktikk for å fullføre spillet. Målet er å få tre eller flere like baller på rad, for å få de til å forsvinne. Etter hvert som du blir flinkere vil brettet av baller falle ned mot kanonen din, så skyt fort.

Speedy Shooter kommer i fire forskjellige modus: Classic Bubbles Strategy, Classic Bubbles Arcade, Speedy Bubbles Strategy og Speedy Bubbles Arcade. Velg mellom forskjellige vanskelighetsgrader.


Her kan du spille Speedy Shooter online


Phit
Phit er en kloning av det populære hjernetrimspillet Tetris. I Phit er hver kloss blåst opp til rundt det tredobbelte, av hva en er vant med fra de vanlige Tetris klossene. Her gjelder det å tenke strategisk for hvert trekk du tar.

Klossene skal sammen fylle opp hele det gule feltet. Dette er et perfekt spill å slå i hjel litt tid med.Her kan du spille Phit online


Tower Bloxx
I dette spillet skal du bygge en skyskraper som rekker langt over skyene. Det er sterk vind der oppe så pass på, ellers raser hele byggverket ditt ned.

Her gjelder det å være presis. Etter hvert som du klarer å plassere blokkene riktig, så flytter det folk inn i tårnet ditt.Her kan du spille Tower Bloxx online


Chinese Checkers
Her får du muligheten til å spille det eldgamle sjakkspillet kinasjakk rett på Pcen din. Konger, dronninger, ridder er her byttet ut med klinkekuler.Her kan du spille Chinese Checkers online


Tetrical

Spill Tetris i ekte 3D-grafikk med onlinespillet Tetrical. Utfordre deg selv og vennene dine med dette underholdende logikkspillet. Hvor mange poeng klarer du å få?

Her kan du spille Tetrical onlineFlag game

I onlinespillet Flag game er målet ditt å gjette så mange riktige flagg som mulig. I en omgang har du 50 flagg å velge mellom. Totalt i spillet er det hele 258 flagg.

Her kan du spille Flag game online


The Simpsons Millionare

Originalspillet "Vil du bli millionær" har her kommet i ny utgave. Nå får du nemlig kun spørsmål om den gale familien The Simpsons. Bevis en gang for alle at du er en ekte Simpsons med The Simpsons Millionare.Her kan du spille The Simpsons Millionare online
 


Cubricus
Målet med Cubrius er å flytte rundt på en rekke fargede blokker. Få to eller flere like blokker på rad og du tjener poeng. Du får combo bonus om du utfører trekkene dine kjapt.

Etter hvert som spillet utvikler seg blir det flere og flere hindringer. Du får for eksempel ikke lov til å flytte på en rekke blokker, noe som gjør utfordringen din enda større.


Her kan du spille Cubrius onlineWell Sodoku

Sudoku er et verdenskjent spill, som gir deg en mengde med utfordringer. I Sudoku gjelder det å beregne, utifra en rekke tall du får oppgitt i brettene.

Du kan velge hvor stort brett en vil ha, samt vanskelighetsgrad.Her kan du spille Well Sudoku online

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen