Onkyo TX-SR607: Under dette skallet befinner det seg mye godt
Test
Onkyo TX-SR607: Under dette skallet befinner det seg mye godt

Onkyo TX-SR607

Visste du at: Onkyo kommer av de japanske ordene "On" som betyr lyd og "Kyo" som betyr harmoni.

Japanske Onkyo er langt fra noen nybegynner i faget, med en historie som strekker seg helt tilbake til 1946. I disse dager har selskapet med hovedkontor i Osaka over 4000 ansatte på verdensbasis.

Onkyo er kanskje best kjent for sine AV-receivere, og ikke minst for å putte mye funksjonalitet inn i disse produktene. For tiden tilbyr Onkyo intet mindre enn 14 receivere i ulike prisklasser, ifølge nettsiden sin.

I dag kikker vi på en modell i den øvre budsjettklassen, eller nedre mellomklassen, alt etter hvordan du ser det. På papiret ser nemlig TX-SR607 ut til å tilhøre mellomklassen, men prisen på under 4000 kroner inkl. mva. tilsier mer at det er et budsjettklasse-produkt.

Men uansett klasse, ble TX-SR607 lansert tidligere i år, og er en av de første produktene på markedet med støtte for den nye Dolby Pro Logic IIz-standarden. Det i seg selv bør ikke være noe stort argument, men denne Onkyoen har mye annet snadder å by på.

TX-SR607 erstatter fjorårs-modellen TX-SR606, som gjorde en bra figur i tester og visstnok solgte godt. Ved lanseringstidspunkt var veiledende pris 6000 kroner inkl. mva., men en rekke nettbutikker selger nå receiveren et par store lapper under dette. Det er nesten mistenkelig billig. Det må da være en catch? La oss finne det ut – og vi begynner med å se nærmere på spesifikasjonene.

Onkyo TX-SR607

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen