Onkyo omsider klar med Blu-ray

Onkyo omsider klar med Blu-ray

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Fjernkontrollen til spilleren lukter 80-tallet lang vei!
Fjernkontrollen til spilleren lukter 80-tallet lang vei!

Blu-ray begynner å bli en velkjent teknologi for de fleste, og mang en spiller har fått et nytt hjem i TV-benken til Ola Nordmann.

Onkyo er et selskap som er kjent for å levere Hi-Fi og hjemmekinoutstyr av god kvalitet. Etter å ha gått fem-på i HD-DVD-fella, har de nå lansert en Blu-ray-spiller for de som ikke snur på krona.

DV-BD606 er en solid spiller som ikke skiller seg nevneverdig ut fra resten av konkurrentene. Den kan i tillegg til å spille av Blu-ray-filmer selvsagt også spille DVD-er, CD-er DivX- og MP3-filer.

Fokus på bilde og lyd

Boksen kan levere 1080p-oppløste bilder i en hastighet av 24 i sekundet (1080p24), og har Deep Color teknologi for å gi ekstra dype farger. Onkyos spiller har også noe de kaller Bonus View som gir bilde-i-bilde og lyd-i-lyd. Videodac-en er 150 MHz/12-bit.

På lydsiden sier Onkyo at den kan dekode lydstrømmer i formatene Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio. Audiodac-en er på sin side 192 kHz/24-bit.

Ikke Blu-ray profil 2.0

Det er ikke støtte for interaktivt innhold i form av Blu-ray 2.0-profilen, og heller ingen nettverkstilkobling for oppgradering av firmware.

HDMI 1.3 er heldigvis på plass, og med komponent, kompositt, phono-lyd, digital koaksial, og digital optisk utgang, burde det være nok av muligheter for å koble boksen inn i et eksisterende hjemmekinoanlegg.

DV-BD606 er tilgjengelig per i dag og vil sette lommeboken på en umiddelbar ca. 6300 kroners slankekur.

(Kilde: Produktside)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen