OneCare er en suksess

Alternativ tekst mangler

Microsoft lanserte den nye sikkerhetspakken Windows Live OneCare i begynnelsen av juni, men den er fortsatt tilgjengelig kun for de som bor i USA.

Windows Live OneCare er en sikkerhetspakke som kombinerer antivirus, antispyware og brannmur. Pakken inkluderer også programvare for sikkerhetskopiering, og en rekke verktøy for innstillinger i Windows.

Nå har selskapet The NPD Group slått fast at Windows Live OneCare er blitt en suksess - i hvert fall når det gjelder salgstall. Pakken skal nå være nummer to på salgstatistikken for slik programvare i USA. Den viktgste forklaringen, ifølge NPD Group, er at pakken er ganske rimelig priset.

Pakken hadde 15,4 prosent av salget i juni hos netthandlere som Best Buy og Amazon.com. Gjennomsnittsprisen hos disse nettstedene var 29,67 dollar, mens veiledende pris ifølge Microsoft er 49,95 dollar (311 kroner). Pakken koster kun 19,99 dollar (124 kroner) hos Amazon.com.

Symantec størst
Tallene fra NPD Group viser at selskapet Symantec (59,8 prosent) er størst når det gjelder salg av komplette sikkerhetspakker for PC-er, mens Microsoft er på andreplass. Trend Micro (8,9 prosent) ligger på tredjeplasss og McAfee (7,1 prosent) på fjerdeplass.

(Kilde: Cnet news.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen