OneCall gir bort ringetid

OneCall har lenge sagt at de til enhver tid ønsker å være Norges billigste mobilaktør, men ble nylig skjøvet ned fra toppen av nykommerne Telio og Hello. Nå inntar lavprisoperatøren igjen tronen på Teleprisers mobilkalkulator med det nye abonnementet OneCall Faktura.

Gratisminutter
I tillegg til å ha gratis månedsavgift, en minuttpris på 80 øre og SMS-pris på 42 øre, har One Call faktura inkluderte ringeminutter. Selv om mobilabonnementet verken gir deg bindingstid eller høy månedsavgift, får du altså gratis ringetid fra operatøren.

Operatøren spanderer de første 40 ringeminuttene og de første 40 tekstmeldingene, og ønsker med dette å kapre flere nye kunder.

Ingen etableringskostnad
Hos mange operatører koster det å opprette et nytt abonnement, og ofte tar de en ekstra slant for at du skal få beholde ditt eksisterende mobilnummer. Hos OneCall slipper du denne ekstrautgiften.

- Dette gjør vi fordi vil gi nye og eksisterende kunder muligheten til å velge Norges billigste abonnement uten at det koster en formue i etableringskostnader, slik som vi ser det gjør hos en del av våre konkurrenter, sier Thomas Sandaker i OneCall til Mobilen.no

Han kaller skyhøye etableringskostnader for sniksubsidiering, og mener at One Call faktura gir kundene muligheten til å bytte til det billigste abonnementet uten at det koster.

Minstefaktura
Men – det er alltid et men. Hos One Call er men’et at du mÃ¥ ringe for minst 89 kroner i mÃ¥neden utover disse 40 gratisminuttene. Gjør du ikke det koster det deg 89 kroner allikevel.

- Det gjør vi hovedsakelig fordi vi ikke ønsker at mobilabonnementene skal være inaktive og bli brukt i alarmer og diverse varslingssystemer, sier Sandaker.

Han legger til at snittkunden i bransjen ringer for rundt 300 kroner, og at det nye abonnementet er midt i blinken for disse kundene.

- Folk som ringer noe særlig mer enn det har som regel bedriftsabonnement, og dermed er de ikke helt i målgruppen for dette abonnementet, sier Sandaker.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen