One Call nuller ringeprisen

Fastpris:

Begrepet 'fastpris' brukes om abonnement der du betaler et forhåndsbestemt beløp hver måned og kan ringe gratis for dette. Les mer om fastpris-operatører i "Skift abonnement, ring gratis".

Fastpris:

Begrepet 'fastpris' brukes om abonnement der du betaler et forhåndsbestemt beløp hver måned og kan ringe gratis for dette. Les mer om fastpris-operatører i "Skift abonnement, ring gratis".

Lavprisoperatøren One Call kan i dag presentere en gladnyhet til alle sine abonnenter. Selskapet setter nå ned ringeprisen på sitt One Call Mobil Faktura til 0 kroner minuttet på de første 88 ringeminuttene og gir deg 78 gratis tekstmeldinger i måneden.

- Vi fjerner ringeprisen på det som Post og Teletilsynet mener er standardforbruk hos en mobilbruker i dag, og det er derfor vi har lagt oss på 88-tallet, sier Thomas Sandaker, markedsdirektør hos One Call til Amobil.

I tillegg til gratis ringeminutter har One Call fjernet oppstartsavgiften, etableringsgebyret og månedsprisen. Etter ringte 88 minutter er samtaleprisen 80 øre minuttet, mens en tekstmelding koster 42 øre så snart du har sendt flere enn 78 tekstmeldinger.

Dette til tross, Sandaker mener One Call fortsatt vil tjene penger.

- Dette er ikke noe hokus pokus. Om folk ikke ringer mer enn 88 minuter tjener vi jo ikke penger. Men våre kunder bruker stort sett telefonen mer enn dette og mobilen blir stadig mer brukt.

Mer mot fastpris
Sandaker mener at markedet beveger seg mer og mer mot fastpris og tror at grunnforbruket på tekstmeldinger og tellerskritt i fremtiden vil være gratis. I stedet kommer det en vridning mot tjenesteutvikling som kompenserer for gratis ringetid.

- Når fastpris blir standard er vanskelig å si, men vi beveger jo oss mer og mer i den retningen. Prisene skal nedover, men i hvilken grad det skjer er vanskelig å si, mener Sandaker.

Tror du at dere får mange nye kunder på dette?

- Vi gjør jo ikke dette av veldedighet, vi er jo et kommersielt orientert selskap. Men de kundene som har kommet så langt har blitt hos oss, og når det ikke koster noe å bli kunde og det ikke er bindingstid, så er jo dette noe folk trygt kan prøve, avslutter Sandaker overfor Amobil.

(Kilder: One Call, Telepriser)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen