One Call ler av Telmore

Alternativ tekst mangler

Tidligere i dag skrev vi at danske Telmore, via en spesialavtale med Telenor, vil kapre Telenor og Netcoms kontantkortkunder. Telmore-sjef Christian A. Aanestad hevder at de skal gjøre slutt på urettferdige høye ringepriser for Netcom og Telenors kontantkortkunder. Den norske operatøren One Call ler av Telmores planer.

- Må ha sovet i timen
- Her må noen ha sovet i timen, mener One Call-sjef Øistein Eriksen i en pressemelding. - Hvis Telemore tror det er Telenor og Netcom som setter agendaen for billige ringepriser i Norge tar de skammelig feil, fortsetter Eriksen.

- Telepriser.no er ypperlig verktøy for å sjekke priser på telefoni i Norge, kanskje vi burde tipse Telmore om det, foreslår Eriksen i selskapets pressemelding.

I følge Telepriser.nos forhåndsinnstilte beregning, ligger One Call på andre plass blant Norges billigste tilbydere av kontantabonnement. Operatøren krever en minuttpris på 70 øre og en SMS-pris på 40 øre.

På øverste plass finner vi Noextras, som har en minuttpris på 69 øre og samme SMS-pris som One Call. One Call-sjefen varsler at operatøren definitivt vil ta opp kampen om Telmore skulle legge seg på et prisnivå under One Calls.

- Skal være ledende
- Vi skal være ledene på pris, bedyrer salg- og markedsdirektør i One Call, Thomas Sandaker, til Amobil.

Vi konfronterer han med at Noextras tilbyr enda lavere priser enn selskapet som skal være ledende på pris. - På kontant gjør de det – enn så lenge, svarer Sandaker.

(Kilder: One Call)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen