Med One Calls nye abonnement kan du sende 150 tekstmeldinger uten at det påvirker regningen. (Foto: Cecilie Johansen / Istockphoto)

One Call lanserer "redningspakke"

One Call lanserer nå et abonnement de kaller Full Pakke. Bakgrunnen for navnet, er at det nye abonnementet skal være "redningspakke" for norske mobilbrukere. 

"Mens politikerne i Norge diskuterer redningspakker for bankene lanserer One Call nå redningspakken for Norske mobilbrukere", skrives det i pressemeldingen. 

Mobilregningen din blir 299 kroner

Med Full Pakke betaler du en fast månedspris på 299 kroner. For dette får du 1500 ringeminutter og 150 tekstmeldinger inkludert i prisen, så vel som 15 multimediameldinger og 25 MB med mobilsurfing. 

Ifølge ferske tall fra Post- og teletilsynet ringer en gjennomsnittsnordmann 170 minutter i måneden, samt sender 102 tekstmeldinger i måneden. Det betyr at de aller fleste holder seg under grensen, og vil motta regninger på intet mer enn 299 kroner. 

Mobilsurfingen du får med i abonnementet holder til å laste inn VG Nett 25 ganger, og ville kostet rundt 100 kroner alene om du har et vanlig One Call-abonnement.

Dersom du bruker mobilen mer enn det som er inkludert i Full Pakke, betaler du en startpris på 39 øre per samtale, 39 øre per minutt og 39 øre per SMS.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen