Med One Calls nye abonnement kan du sende 150 tekstmeldinger uten at det påvirker regningen.
Med One Calls nye abonnement kan du sende 150 tekstmeldinger uten at det påvirker regningen. (Foto: Cecilie Johansen / Istockphoto)

One Call lanserer "redningspakke"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

One Call lanserer nå et abonnement de kaller Full Pakke. Bakgrunnen for navnet, er at det nye abonnementet skal være "redningspakke" for norske mobilbrukere. 

"Mens politikerne i Norge diskuterer redningspakker for bankene lanserer One Call nå redningspakken for Norske mobilbrukere", skrives det i pressemeldingen. 

Mobilregningen din blir 299 kroner

Med Full Pakke betaler du en fast månedspris på 299 kroner. For dette får du 1500 ringeminutter og 150 tekstmeldinger inkludert i prisen, så vel som 15 multimediameldinger og 25 MB med mobilsurfing. 

Ifølge ferske tall fra Post- og teletilsynet ringer en gjennomsnittsnordmann 170 minutter i måneden, samt sender 102 tekstmeldinger i måneden. Det betyr at de aller fleste holder seg under grensen, og vil motta regninger på intet mer enn 299 kroner. 

Mobilsurfingen du får med i abonnementet holder til å laste inn VG Nett 25 ganger, og ville kostet rundt 100 kroner alene om du har et vanlig One Call-abonnement.

Dersom du bruker mobilen mer enn det som er inkludert i Full Pakke, betaler du en startpris på 39 øre per samtale, 39 øre per minutt og 39 øre per SMS.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen