Å komme seg på nett hvor som helst blir stadig billigere.
Å komme seg på nett hvor som helst blir stadig billigere. (Bilde: Illustrasjon)

One Call lanserer pakkepris på data

One Call har nå lansert tre forskjellige datapakker til abonnementene sine, slik at de som surfer med mobilen eller bruker mobilen som modem til PC-en kan surfe til lavere priser.

Datapakke 1 gir deg mulighet til å laste ned 50 MB for 50 kroner i måneden, Datapakke 2 gir 100 MB for 100 kroner og Datapakke 3 lar deg laste ned opptil 200 MB for 200 kroner.

Talkmore lanserte forøvrig også en lignende pakke for et par uker siden, der du kan laste ned opptil 50 MB for 59 kroner i måneden.

Samtidig setter One Call nå ned den generelle dataprisen fra fem til fire kroner per megabyte. Det betyr at eksempelvis VG.no koster seks kroner å laste inn mot tidligere 7,50, dersom du ikke har en av datapakkene.

Ingen fastpris og ingen pristak

De nye datapakkene gir imidlertid ingen fastpris eller pristak, og du bør altså holde styr på hvor mye du surfer for å ikke trenge å punge ut så snart du surfer litt for mye. 

Dette står i kontrast med de store operatørenes pristak. Hos Netcom kan du surfe så mye du klarer uten å betale mer enn 20 kroner om dagen, og hos Telenor er grensa 75 kroner dagen.

Slike pristak gir ikke alltid en lav pris, men en sikkerhet som gjør at du vet at du ikke trenger punge ut hele månedslønna hvis du glemte å lukke ned torrentprogrammet ditt som laster ned i stor stil. 

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen