One Call dumper prisene

One Call dumper prisene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Fra før topper One Call Faktura priskalkulatoren til Post- og teletilsynet, og nå gjør operatøren det også rekordbillig for kontantkunder å både ringe og sende tekstmeldinger.

- Vår oppgave er å presse prisene så langt det går, og tilby våre kunder lavest mulig priser, sier administrerende direktør i One Call Øistein Eriksen til Mobilen.no

SMS til 35 øre
Og lavest mulig akkurat nå betyr at prisen per tekstmelding settes ned fra 40 til 35 øre og ringeprisen kuttes til 65 øre per minutt. I tillegg slipper du unna etableringsavgift, bindingstid og minstefaktureringsbeløp på mobilregningen.

Prisreduksjonen kommer etter at nordmenn ikke lenger ligger på den nordiske tastetoppen.

- Når vi setter ned prisen på SMS tror vi våre kunder vil sende flere meldinger enn før, ettersom det blir billigere, sier Eriksen.

Sterk vekst
One Call har allerede fått merke at forbrukerne setter stor pris på de lave prisene. Bare i løpet av juli fikk selskapet 2000 nye kunder, og ifølge Eriksen strømmer det stadig nye kunder til.

- Ifølge NetCom er vi den av de små mobilaktørene som har størst vekst, og når vi vokser får vi bedre betingelser. Nå gir vi det tilbake til kundene i form av reduserte priser, sier Eriksen som lover å alltid være billigst.

- Vi skal alltid være billigst, og våre kunder skal vite at de ikke betaler noe mer enn de må for våre tjenester, sier han.

Kontantabonnementet kan fylles på via selskapets nettside eller rett fra mobiltelefonen din.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen