One Call dropper bredbånd og IP-telefoni

One Call dropper bredbånd og IP-telefoni

Mobiloperatøren har fått nærmere 150.000 nye mobilkunder hittil i år, men opplever ikke i nærheten av en like god vekst på sitt IP-telefoni- og bredbåndstilbud. Derfor velger selskapet å droppe satsningen på IP-telefoni og bredbånd. De kundene som i dag får bredbåndet sitt levert av One Call, har blitt kjøpt opp av internettleverandøren Next Gen Tel, mens eksisterende IP-telefonikunder blir solgt til selskapet IP-Link. Disse kundene vil imidlertid ikke merke noen vesentlig forskjell på tilbudet, og det skal ikke være nødvendig å skifte ut noe av det utstyret de har fra før, heter det i en pressemelding fra One Call.
 
- Så å si all vår vekst det siste året er innenfor mobil. Det tar vi nå konsekvensen av og fokuserer 100 prosent på mobil og mobile tjenester, sier One Call-sjef Øistein Eriksen i pressemeldingen.
 
- Som en del av Network Norway, tar One Call nå videre sats for å bli den suverent mest kostnadseffektive mobiloperatøren i Norge. Dette er helt nødvendig for å kunne konkurrere med de store kjempene, avslutter Eriksen.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen