One call-konsert åpen for alle

I begynnelsen av mai sendte One call ut melding om at selskapet ønsket å invitere 8000 kunder med på gratiskonsert i Oslo spektrum.

– I utgangspunktet en grei sak, det er ikke forbudt å gi bort ting gratis til kundene, sa Forbrukerombudet til Mobilen.no den gang.

Uheldig markedsføring

Men den påfølgende markedsføringen av produktet har nok vært verre å svelge. For hvorfor rykker vel One call inn en helsides annonse i dagspressen for å nå sine egne kunder?

– Dersom konserten benyttes om et lokkemiddel mot nye kunder, vil det kunne være snakk om brudd på markedsføringsloven, la nemlig Forbrukerombudet til.

Og det er nok nettopp det man nå mener har skjedd.

Inviterer til fest

– Begge parter er enige om at dette er en litt spesiell og vrien sak. One call kunne valgt å kjøre saken videre, men ønsker i stedet å lage en folkefest. Det er bare hyggelig å åpne dørene for alle som vil være med på feiringen, sier administrerende direktør Øistein Eriksen i One call i en pressemelding.

Med andre ord er du invitert til Oslo spektrum lørdag den 18. august, hvor du blant annet kan oppleve Marion Ravn og Kurt Nilsen i duo.

Billettene legges ut 25. juni klokka 12.00 på One calls hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen