One Call fyller på Folkepakka

Mer av alt til samme pris hos One Call, men frem til nyttår bør du fortsatt velge en av konkurrentene deres.

Betaler du mer enn 199 kroner per måned for mobiltelefoni i dag burde dette bety at du har et ekstremt høyt forbruk. Flere abonnementer gir deg nemlig rundt 500 x ringeminutter, SMS, MMS og antall megabyte for denne prisen.

One Call øker nå sitt Folkepakka-abonnement til 600 ringeminutter, 600 SMS, 600 MMS og hele 1 GB datatrafikk uten å heve månedsprisen fra 199 kroner. Det gjør at abonnementet på ny fremstår som gunstigere enn kopiene Chess SjakkMatt, Telio Frihet, djuice All-in-one M og Talkmore Alt-i-ett.

Talkmores kampanje billigst

Frem til nyttår er imidlertid dette en sannhet med modifikasjoner: Med både djuice All-in-one M og Talkmore Fastpris Data får du nemlig "fri bruk" av data (inntil 5 GB) for 199 kroner per måned. Riktignok får du færre ringeminutter og meldinger, med i disse dager er datatrafikken mer verdt.

Talkmore Fastpris Data, som normalt koster 349 kroner i måneden, er frem til 31.12.2012 det beste alternativet til rundt 199 kroner per måned, ettersom du i motsetning til djuice All-in-one M får med 500 MMS også. Samtidig er det naturlig å tro at prisen på Talkmore-abonnementet går tilbake til rundt 349 kroner igjen på nyåret.

Er du en lidenskapelig prisjeger kan du bytte til Talkmore Fastpris Data nå, om du ikke har gjort det allerede, og så flytte over til One Call Folkepakka på julaften for den beste dealen fra 1. januar. Det tar normalt 7-10 dager å portere over nummeret ditt til en ny operatør.

Imidlertid er det ikke sikkert at "199-kronersabonnementene" passer akkurat ditt forbruk:

Sjekk derfor gratistjenesten Ringepriser for det billigste abonnementet for deg

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen