Test

Omtale:DropToCD 1.7


Om Programmet:
Type: Brenneprogram / iso lager
Språk: Engelsk
Krav: Brenner/Windows
Størrelse: 1170KB
Pris: $20
Last ned demo: Mirror 1 | Mirror 2

Programmet består (kun) av et en liten transparent blå boks på hele 115 x 28 pixler, og det gjør det til et av de minste programmene som undertegnede har vært borti hittil, men dog det beste programmet. For å brenne filer så er det bare (som navnet tilsier) å merke filene som skal brennes og dra dem over til programmet, da vil filene automatisk bli talt opp og diskplassen som filene bruker vil bli vist.


Når man har funnet frem alle filene man vil brenne så er det bare å høyreklikke for å få frem valgmulighetene for brenneren, du vil da få frem mulighetene som vises i bildet nedenfor.

Som man ser så er menyen ganske selvforklarende, man kan velge om man vil brenne nå, lage iso av filene eller om man vil brenne en iso fil til cd. Når man skal brenne isoer så gjør vi oppmerksom på at man ikke trenger å dra iso filen over til programmet men bare høyreklikke og velge burn ISO image, og da vil man få opp ett vindu der man velger iso før brenneprosessen starter automatisk.

Oppsummering:
Programmet er raskt lite og gjør jobben på en meget bra måte, grensesnittet er meget enkelt å sette seg inn i og det tar ikke noe særlig plass på skjermen. For de som ønsker en rask og liten brenner som har mange funksjoner så anbefaler vi dette programmet på det beste.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen