Test

Omtale: TotalCopy

Informasjon om programmet:
Hjemmeside: http://ranvik.net/totalcopy/
Pris: Gratis.
Størrelse: 92KB
Systemkrav: Windows
Type program: Windows shell plug in
Installasjonstid: 1-3 sekunder

Hva gjør programmet:
Miniprogrammet er en "hastighetskontrollør" for Windows som gir deg muligheten til å styre hastighet på kopiering/flytting av mapper og filer samt å pause og starte kopieringer/flyttinger av mapper og filer. Da dette programmet ble testet ut på Tech-TV så kom de til den konklusjonen at programmet gjør filkopieringer raskere en før. Men det er selvfølgelig opp til en hver å tro om det stemmer eller ikke.

Flere etterlengtete finesser har og blitt lagt til, som blant annet at du og kan sette fartsgrense på hvor fort kopieringene skal gå, noe som er kjekt hvis du spiller og kopierer på likt. Hvis maskinen din restarter pga strømproblemer skal programmet og fortsette der det stoppet sist, noe som er en stor forbedring fra Windows.Så hvis du får en feilmelding om at disken er full så vil ikke filoverføringen stoppe men kun pauses slik at du har mulighet til å lage mer plass tilgjengelig på disken.Visuelt viser den og overføringshastighet, prosent kopiert samt hvor mye som gjenstår.

I Bruk:
Installasjonen er unnagjort på ca 1-2 sekunder, og da er du klar til bruk med en gang uten å måtte restarte. Hvis du vil kopiere eller flytte en mappe fra en plass til en annen så skal du isteden for å merke filene og venstreklikke så skal du merke det du vil flytte/kopiere og høyreklikke der du vil ha det, du vil da få frem menyen som vises nedenfor.Som du og kan se så kan du fortsatt gjøre ting på "gamle måten", så hvis du ikke trenger å bruke Total Copy så kommer du deg raskt rundt det. Men sitter du på LAN osv så anbefaler jeg spesielt at du bruker programmet. Når du bruker Total Copy funksjonene så vil du få frem følgende vindu som vises nedenfor. Programmet skal som sagt øke hastigheten i filkopieringen, det har vi ikke fått testet ut skikkelig men det kan dokumteres i at du kan kopiere fra mer plasser en det du kan med stadard Windows kopiering uten at det kommer opp i dager gjenstår etc. Men det er og noe som avhenger av hastigheten fra der du kopierer filene fra.

Det at du kan kopiere mer om gangen uten særlig ytelsessenkning kan og forklares som at Total Copy bruker mindre ressurser en Windows selv.

Ovenfor ser du alle funksjonene samlet i ett, som du og ser vil du få frem informasjon om hvor mange bytes som gjenstår samt hvor mange minutter som gjenstår etc.

Oppsumering:
Dette lille programmet gjør en stor forskjell i Windows hverdagen og anbefales for alle Windows brukere, programmet har med alt som Microsoft har glemt og det funker uten problemer eller noen form for ustabilitet. Programmet kan lastes ned her eller fra Ranvik.net sin hjemmeside.

Fordeler Ulemper

-Flere muligheter
-Lite program  
-Raskere filoverføring

-Kun engelsk versjon

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen