Omtale: Slim power bank

Apples produkter som Iphone og Ipod spiser strøm til både frokost middag og lunsj, og en Iphone-eier som bruker telefonen sin aktivt hver dag, kan ofte ende med å lade telefonen hver natt.

Det finnes imidlertid løsninger til situasjoner hvor du for eksempel ikke har tilgang på en strømkilde. Ett av disse alternativene heter Slim power bank, og lover å øke batterikapasiteten med hele tre ganger.

Slim power bank lader du først opp via USB-kontakten i PC-en din. Når denne så er full, kan du koble den direkte til Iphone eller Ipod.

Slim power bank kommer pakket inn i hard plastemballasje. I pakken finner du kabler for å koble laderen til PC, selve laderen pluss en fløyelspose til å ha alt dette i.

Kredittkortstørrelse

Laderen er på størrelse med et kredittkort, og omtrent 7 millimeter tykk. Slim power bank er et pent stykke tilbehør når den ligger på bordet, men blir likevel noe klumpete å bære med seg hengende under telefonen eller musikkspilleren.

På forsiden finner du fire små, sterke lysdioder. Disse lyser når du kobler laderen til PC-en, og forteller deg hvor langt i ladeprosessen du har kommet.

På baksiden av laderen er det laget en liten "grop", hvor en kort USB-kabel ligger. Dette er en genial løsning, siden kabelen aldri er i veien når du ikke bruker den. Når du skal koble laderen til PC-en, vipper du bare den ene enden av kabelen ut og plugger den i PC-ens USB-port.

Når du så har ladet opp laderen, plugger du i den medfølgende overgangen mellom laderen og Iphone/Ipod. Deretter er det bare å plugge inn.

69 prosent

Vi testet Slim power bank på en Iphone 3GS. Å lade opp laderen tok rundt to timer. Den første gangen vi plugget laderen i Iphone, fungerte telefonen fint med en gang, og batteriprosenten steg sakte men sikkert. Da laderen var tom etter rundt en time, hadde telefonen en batterikapasitet på 69 prosent.

Den andre gangen støtte vi imidlertid på problemer, i form av en feilmelding: "Lading støttes ikke av dette tilbehøret". Etter å ha plugget laderen ut og inn igjen noen ganger, forsvant feilmeldingen.

Én dag ekstra

Selv om produsenten lover tre ganger så høy batterikapasitet som vanlig, vil vi likevel si oss fornøyde med de 69 prosentene laderen oppnådde på Iphone. Dette tilsvarer minst én dags ekstra bruk av telefonen, og skulle være nok tid til å finne en annen strømkilde i de fleste tilfeller.

Slim power bank koster deg $24, eller rundt 140 kroner. Dette er før eventuelle fraktutgifter.

Prisen tatt i betraktning synes vi dette er en veldig god reserveløsning om du skulle ha behov for litt ekstra strøm.

Slim power bank kan du lese mer om og kjøpe fra produktets egen nettside. Vil du helst bestille fra Norge, selger norske nettbutikker laderen også, men da til en høyere pris. Ifølge prisguiden vår er det bare komplett.no og datakjeden.no som har produktet inne. Prisene ligger på henholdsvis 350 og 230 kroner pluss frakt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen