Test

Omtale: Nyhetsagenten

Hvis du er en av så mange andre surfere rundt omkring som alltids tar seg en tur innom bla VG og Dagbladet tidlig på morgenen for og lese siste nytt så har vi programmet for deg. Nyhetsagenten er et lite program som ligger nede ved systemklokken i Windows og lager ikke noe bry av seg med mindre du ønsket at programmet skal gjøre det. Hvis du ønsker kan du og ha programmet liggende på toppen av skrivebordet som en nyhetstikker.

Etter en meget rask nedlasting og installasjon av programmet er du klar til og velge de nyhetskildene du ønsker fra den lille men dog gode menyen på høyre side i programmet. Når man velger kilder vil man få opp 2 bokser med henholdsvis tilgjengelige kilder og kilder som du har valgt og få nyheter ifra. Du vil og se hva slags type nettsted du heter nyheter fra, eks om det er i fra en lokalavis eller et datanettsted etc.


Når man har valgt alle kildene du ønsker og velger Ok vil programmet med en gang koble seg opp mot serveren og se om det er noe nytt ifra de nettstedene. Finner du en sak du ønsker og lese så er det bare og dobbelklikke på tittelen så vil din standard nettleser starte opp og finne frem til nyheten du har valgt.

Og etter at du har lest gjennom alt det du ønsker er det bare og legge ned programmet, og da vil det automatisk slå seg til rette nede i høye hjørne. Og så vil programmet sjekke etter nyheter hvert kvarter, du vil vell og merke ikke se så alt for mye til det men hvis det er noen nye nyheter vil du se at ikonet har forandret seg nede i system trayet.

En annet meget kjekk finesse med programmet er at du kan trykke Ctrl + N så får du en kjekk feeder på toppen av skjermen på ca 500 x 10 pixler, der alle de siste nyhetene sakte og sikkert tikker forbi. Enklere kan man ikke få det. I innstillingene til programmet kan man og velge oppdateringsintervall mellom hver nyhets sjekk, en ekstra kjekk finesse for modem brukerne.

Konklusjon:
Dette er et program som er et must for alle liker og følge med på utviklingen og nyhetsbildet i verden. Programmet kan raskt spare deg for opptil flere timer med surfing daglig. Du kan raskt velge de sidene du vil ha nyheter fra og programmet lager ikke mer mas for deg en det du vil det skal og anbefales på det sterkeste.

Karakter:Nyeste versjon av programmet kan du gå til anskaffelse av her

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen