Omtale: Chuck Norris: Bring on the pain

Omtale: Chuck Norris: Bring on the pain

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fakta om Chuck Norris

Heter egentlig Carlos Ray Norris.
Født
10.03.1940
Grunnlegger
av World Combat League.
Opphavet
til kampsporten Chun Kuk Do.
Hadde
hovedrollen i TV-serien "Walker, Texas Ranger", og har spilt i en rekke VHS-utgivelser på 80-tallet.
Mer om Chuck Norris på Wikipedia »
Ellers kjent for:
* At busemannen ser etter Chuck Norris under sengen før han legger seg.
* At han ikke sover. Han venter.
* Å ha telt til uendelig. To ganger.
* Å aldri dusje. Han tar blodbad.
Flere fakta om Chuck Norris »

Vi i Amobil pleier ikke å omtale mobilspill. Grunnen er at slike spill ofte ikke er noe særlig, verken spillopplevelses- eller grafikkmessig. Men når vi oppdager et spill som ser så tøft ut som Gamelofts "Chuck Norris: Bring on the Pain", da må vi nesten ofre noen linjer. Eller, vi føler oss truet til å skrive om det.

For har du et voldsromantisk forhold til actionhelten Chuck Norris, så er dette absolutt et spill du bør se nærmere på. Her har Gameloft tatt essensen av det gamle internettfenomenet "Chuck Norris Facts" og puttet det i spillform.

I "Chuck Norris: Bring on the pain" spiller du hovedpersonen selv, og har som oppdrag å redde verden fra skurker som Fidel Castro og Kim Jong-Il.

Spillet er lagt opp som et klassisk arkadeslåssespill a la Double Dragon-, Turtles-spillene og utallige lignende spill fra spillkonsollenes ungdomsår. Det er med andre ord ikke et særlig nyskapende. Underholdningsverdien er likevel stor.

Vi syns for eksempel det er voldsomt tøft at spillet er fullt av Chuck Norris-fakta, både når du spiller og når nye brett laster inn.

sdfsdf
Når brett lastes får du Chuck Norris-fakta.

– Chuck Norris' roundhouse kick animation takes up most of the game's package

asd
JA - du kan ta roundhouse kicks.
sdf
Chuck Norris-Fury i aksjon
sdsdf
Etterhvert får du kjøre motorsykkel og andre motoriserte kjøretøy.

Underveis i spillet skal du både plaffe ned fiender (extremists, eller kommunister) med forskjellige håndvåpen, og gi de pryl med "roundhouse kicks" og velpasserte knyttnever. Du kan også denge fiendene dine ved å kaste biler på dem.

Fiendene dine er relativt statiske slemminger som skyter og slår. Du må også passe deg for blant annet landminer og fallende gjenstander. Underveis i spillet skal du utføre forskjellige oppdrag, som å befri krigsfanger.

– Death once had a near-Chuck-Norris experience

I all hovedsak skjer progresjonen i spillet ved at du rusler avgårde og banker folk. Etterhvert som bad guys-ene nedkjempes kan du plukke opp penger. Disse bruker du til å oppgradere Chuck, slik at han får forskjellige nivåer med "Fury". Dette er ekstra styrke du kan bruke til å denge flere fiender på en gang.

Pengene kan du også bruke til å kjøpe nye komboer av slag og spark, og annet snacks.

Etterhvert i spillet får du også mulighet til å kjøre motorsykkel, bil og å fly helikopter.

– Chuck Norris can play this game blindfolded. In fact, he did

Grafikken i spillet er omtrent som vi forventer av et Java-spill: Ikke super, men god nok. På vår testmobil, en Nokia E71, går det jevnt og fint, og det er stort sett ingen hakking.

Lydeffektene er av det enkle slaget. Det samme kan sies om musikken. Ett eller annet gjør at spillet henger seg opp når vi aktivert lyden på E71. Vi kunne fint leve med å spille uten.

Gameplaymessig er "Chuck Norris: Bring on the pain" verken spesielt originalt eller spesielt dårlig. Hadde det ikke vært for at dette er et Chuck Norris-spill med humoristiske overtoner, hadde vi da heller ikke funnet det bryet verdt å skrive om det.

Vi syns alt i alt at spillet er god underholdning, men noen umiddelbar klassiker er spiller kanskje ikke.

– Chuck Norris never retreats. He just attacks in the opposite direction

Spillet henvender seg altså først og fremst til deg som er Chuck Norris-fan, og som syns Chuck Norris Facts-bølgen var morsom. For deg er det mye moro i dette spillet.

For alle andre er vi ikke helt sikre på om dette er noe å bruke penger på. Til gjengjeld koster det ikke all verden å prøve ut spillet heller. Fra Gamelofts hjemmesider får du kjøpt spillet for så lite som tre dollar (21 kroner).

Gå til Gamelofts nettsider »

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen