Test

Omtale av X-Chat

X-Chat

Det er veldig enkelt å komme i gang med X-Chat. Det meste foregår grafisk og innstillingene er lette å konfigurere. Det hele foregår på et lettfattelig plan, men passer allikevel for avanserte brukere. Kan man ikke de ulike IRC-kommandoene er det ingen krise. Det finnes knapper for de mest brukte kommandoene. Man får tilgang til disse ved hjelp av musa. Utseendemessig kan man, som i andre grafiske klienter, endre font, farger og bakgrunn. Bakgrunnen kan gjøres transparent (gjennomsiktig), noe som krever ekstra systemressurser. Resultatet blir uansett bra.

Det er mulig å legge inn både Python- og Perlscript for de som er ute etter andre funksjoner. Om man ikke kan programmere i disse språkene finnes det håp. På X-Chat’s hjemmesider finnes det et enormt utvalg av ulike typer script. Alt fra hvilken musikk som spilles til hvor mye RAM du har ledig.

Konklusjon

Har du lyst til å prøve noe nytt, eller rett og slett trenger noe bedre? Prøv X-Chat. Uansett hvilket OS du benytter deg av, får man det samme gode resultatet. Her får du alt du trenger stappet inn i en liten pakning på under 2MB. Og var det for lite funksjoner? Last ned nye da vel! Denne IRC-klienten kan beskrives med ett ord: Genial.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen