Omtale av ImageDupeless

Av Kent Kjærnes

ImageDupeless er programmet for deg som etter hvert har fått harddisken full av bilder som ligger plassert i alle mulige kriker og kroker, eller mappestrukturer om du vil. Mange av disse bildene vil du etter hvert glemme eller rett og slett ikke finne tilbake til. Du kan også ende opp med å ha flere like eller tilnærmede like bilder liggende på disken. Disse bildene ligger der bare og opptar plass og kunne med glede ha bli fjernet eller flyttet til et mer oversiktlig område. Det er nettopp her at programmet ImageDupeless kommer deg til hjelp. Med dette programmet så kan du søke etter bilder som er tilnærmet like.

Klikk på bildet for større versjon (åpner i nytt vindu)

Etter en toleranseverdi som du setter kan du gjøre et søk på disken etter bilder som er like. Sammenligningen er basert på bildenes innhold og ikke dets størrelse, format eller oppløsning. Det vil bli noe feilmarginer, men allikevel et program vel verdt å prøve.

Klikk på bildet for større versjon (åpner i nytt vindu)

 

Klikk på bildet for større versjon (åpner i nytt vindu)

Du kan sette opp mer avanserte søkefunksjoner som hjelper deg å finne flere like bilder. Etter et søk så plasserer programmet de bildene det mener å påberope seg er like ved siden av hverandre. Fra nå kan du enkelt bare markere det ene eller flere av de like bildene og fjerne det. Du vil også kunne få lest av formatet, oppløsningen og størrelsen på bildet i søkevinduet slik at du sletter det dårligste bildet og bevarer det beste.

Programmet støtter følgende formater:

JPEG
GIF
BMP
PCX
PNG
TIFF
PGM
WMF
EMF
EPS

Klikk på bildet for større versjon (åpner i nytt vindu)

Programmet kan lastes ned i en prøveversjon, men denne har imidlertid begrensninger. Fullversjon av programmet koster $24.95 USD.

Linker:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen