Test

Omtale: Access-to-MySQL

Access-to-MySQL er et program som gir deg muligheten til og konvertere Access databaser til MySQL databaser, vi ser nærmere på programmet her.

Access-to-Mysql er et Windows basert program som kan brukes til og konvertere Access databaser om til MySQL. Hele prosessen gjøres via en veiviser med 5-6 steg. Noe som gjør jobben både lett og praktisk. Programmet er i og for seg ikke gratis men man kan laste ned en demo som det ikke er noen andre begrensninger i enn at den kun konverterer 5 rader per DB tabell, og det rekker for de fleste.

Systemkrav:
Windows 9x / Windows 2x/XP
Det kreves og minst 32 MB med ram tilgjengelig.
MS Access 7.0 eller høyere. (Du trenger ikke OBDC)

Begrensninger:
Konverterer kun MS Access tabeller (det er ikke støtte for skjemaer, spørringer etc)
Konverterer ikke skjulte tabeller
Konverterer ikke koblinger mellom tabeller

I bruk:
Når man starter opp demo veiviseren vil man først beskjed om at det kun er en demo samt med informasjon om begrensningene. Man vil så bli spurt om hva som skal gjøres med den konverterte databasen, man kan da velge om det skal direkte til MySQL serveren eller om det skal lagres i en dump fil.

Hvis man velger at det skal direkte til MySQL serveren må man og skrive inn adresse til serveren, hvis det er snakk om en server lokalt på samme maskin kan det og raskt velges. Vell og merke så får man og mulighet til og kunne slå sammen databasen med en annen

Hvis man heller ønsker og lagre databasen i en dump fil så er det like enkelt, man velger databasen man vil konvertere samt navnet på dump filen. Konverteringen vil så ta typisk et par sekunder (avhenger av databasen) og når den er kjørt vil dump filen ligge ferdig i den samme mappen som Access databasen ligger.

Pris:
Hvis du er fornøyd med demoen av programmet og ønsker og gå til innkjøp av det kan det gjøres her. Prisene ligger i skrivende øyeblikk på $39.85 for Standard Versjonen av programmet.

Oppsummering:
Hvis du ønsker og heller bruke Access til og sette opp databasestrukturen din eller hvis du har noen databaser du ønsker og bruke mot MySQL så er dette programmet definitivt for deg. De fleste programmet har sine ulemper, noe vi ikke så noe til her så det enste man kan si er: prøv det! Du vil ikke bli skuffet.
Programmet kan lastes ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen