Omnichrome HDTV-tuner fra Club3D

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Et tidlig bilde av OmniChrome S4 fra Darkcrow

HDTV-støtte på egenhånd finnes allerede på plass i mange grafikkort, men kombinasjonen av en TV-mottaker og VIVO (Video In/Video Out) HDTV gjør S3 sin Omnichrome S4 unik på det europeiske markedet. Selve 3D-ytelsen i kortet er kanskje ikke av de beste, men kortet skal i følge X-bit labs "bare" posisjoneres med All-in-wonder 9200-kortene fra ATI.

- Omnichrome-kortet fra Club3D er et flott tillegg til S3 Graphics-kortene vi har fra før av, og er et av kortene med flest egenskaper i denne klassen, sier Judith Ma Tseng i Club3D, og legger til at det gir svært mye for pengene.

"Mye for pengene"-segmentet er så også det S3 Graphics sikter etter, ettersom 3D-ytelsen i kortene ikke kan sies å være av den beste - med fire pipelines og kjerne/minnefrekvens på 350/600 MHz. Omnichrome S4 vil derimot bli ganske rimelig, og skal posisjoneres mot ATIs All-in-wonder 9200-kort og NVIDIAs Personal Cinema 5200.

Club3D Omnichrome S4 kommer som andre multimediakort komplett med fjernkontroll, og TV-programvare med tidsskifting i InterVideo WinDVR - som også har en elektronisk programoversikt.

Mer informasjon om kortet finnes på Club3Ds hjemmesider.

Pris og tilgjengelighet er ukjent i skrivende stund.

(kilde: S3 Graphics, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen