Omnia I900-konkurrent fra Asus?

Asus har mye interessant på vei for tiden, og de har blant annet lansert en Windows-mobil med et brukergrensesnitt som kan styres med tomlene. Nå ser det ut som de også har en konkurrent til Samsungs kommende Windows-flaggskip Omnia I900. Det har nemlig lekket to bilder av en kommende trykkskjermsmobil fra Asus.

Sylskarp bredskjerm?

Den nye mobilen ser ut til å ha en skjerm i et bredt format, akkurat som I900. Oppløsningen er derfor trolig 480 x 272 piksler (WQVGA) eller 800 x 480 piksler (WVGA) slik som I900.

Enheten har et frontmontert kamera, og det er derfor liten tvil om at enheten minimum har 3G-tilkobling som åpner for videosamtaler. Ingenting tyder på at den ikke også har super-3G. På et av bildene ser vi også at enheten får Bluetooth og Wi-fi-tilkobling, så vel som utvidbart minne via minnekort av typen Micro-SD.

Fem megapiksler

Kameraet på Asus' nye mobil tar bilder i inntil fem megapikslers oppløsning, om vi skal tro bildene av mobilens bakside. Dette er samme bildeoppløsning som Samsungs konkurrent.

Bakdekselet ser ut til å være laget av metall, og har et "børstet stål-utseende".

Når telefonen kommer i butikkhyllene, og om den gjør det her til lands, er ikke godt å si. Konkurrenten Samsung I900 kommer iallefall i oktober, og har høstet gode karakterer i en rekke utenlandske mobiltester allerede.

(Kilder: Wmpoweruser.com, Mobile01.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen