Xbox One skal få Windows 10 om to uker
(Bilde: Microsoft / YouTube)

Xbox One skal få Windows 10 om to uker

Dessuten skal den kunne tygge Xbox 360-spill.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har lenge vært klare på at operativsystemet Windows 10 ikke bare er for vanlige stasjonære og bærbare datamaskiner. Med tid og stunder skulle den lempes inn på det meste Microsoft og kompani sysler med – inkludert nettbrett, mobiltelefoner og spillkonsollen Xbox One.

Nå ser det ut til å straks være dags for det sistnevnte. Ifølge Flatpanels.dk er 12. november slippdatoen for en stor global oppdatering til Microsofts spillkonsoll. Med denne kommer i hovedsak Windows 10 og bakoverkompatibilitet med Xbox 360-spill.

Windows 10 skal visstnok by på et bedre og raskere grensesnitt enn dagens, og er dessuten i større grad optimalisert for navigering med kontroller.

En annen av fordelene med Windows 10 er hvordan apper skal fungere i hele økosystemet således kan brukes på flere enheter – uten at du trenger kjøpe dem flere ganger av den grunn.

Noe bakoverkompatibilitet

Har du gamle Xbox 360-spill? Etter oppdateringen skal du kunne spille disse på Xbox One også – vel å merke når disse er optimalisert og godkjent av Microsoft. Lista er forventet å bli adskillig lenger enn den er nå.

 

For deg som venter spent på stemmeassistenten Cortana er det dog dårlige nyheter. Integrasjonen av denne i Xbox One skal av ukjente grunner være utsatt til neste år.

Hvordan Xbox One er i bruk?
TEST: Vi har kastet oss over Microsofts nyeste konsoll >>>

(Kilde: Flatpanels.dk)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen