Om få dager starter den enorme elektronikkmessen
(Bilde: Andrew Zarivny, Shutterstock.com)

Om få dager starter den enorme elektronikkmessen

CES åpner straks dørene i Las Vegas.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Om få dager åpner en av verdens største teknologimesser dørene – Consumer Electronics Show, eller bare CES. I åtte fulle dager skal mer eller mindre hvert hotell og messesal i ørkenbyen fylles av verdens teknologiprodukter, og mer enn 150 000 bransjefolk og teknologijournalister.

En liten del av foto- og videoutstyret vi tar med oss til CES.
En liten del av foto- og videoutstyret vi tar med oss til CES.

Hardware.no vil, i år som tidligere, stille mannsterke for å levere deg den bredeste dekningen fra messegulvet. Med oss i sekken har vi et arsenal av foto- og videoutstyr, og en kalender som er tett pakket med avtaler hos noen av de største teknologiselskapene i verden, og noen av de minst kjente.

Vi skal møte ekspertene, vi skal ta på produktene, og vi skal dykke ned i alt vi har i vente for 2014.

Alt du kan sette strøm på

I år vil vi satse mer på video. Bildet er fra et intervju gjort i desember.
I år vil vi satse mer på video. Bildet er fra et intervju gjort i desember.Foto: Vegar Jansen, Hardware.no

CES gir en skikkelig pangstart på teknologiåret. Dette er en av de største arenaene produsentene bruker for å vise frem omtrent alle produkter du kan sette strøm på – fra TV-er og hvitevarer, til biler og dingser – og det er ventet en serie av nylanseringer allerede tirsdag norsk tid. 

Mandag morgen norsk tid starter messen med en liten åpningskonferanse, før et pressekonferanse-maraton uten sidestykke starter rundt midnattstider, natt til tirsdag. Nvidia, LG, Sharp, Panasonic, Asus, Intel, Samsung, AMD og Sony skal alle vise frem sine splitter nye produkter, og vi skal være på plass.

Natt til onsdag norsk tid åpner selve messegulvet, og over de neste fire dagene skal vi tråle kilometer på kilometer med ganger for å finne de spennende og nye produktene. Avtaleboka er allerede stappfull med møter hos det som kan krype og gå av selskaper, så du kan forvente en serie av spennende artikler og videoer her på Hardware.no den kommende uken.

Vi setter oss på flyet over Atlanterhavet grytidlig lørdag morgen, klare for en hektisk og spennende uke. Hva ser du frem til på CES 2014? Del gjerne med oss i kommentarfeltet under.

Se bildespesialene fra fjorårets CES-messe »

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen